Digitaalvaardig in de zorg

Nieuws uit de periode augustus 2024

Succesfactoren bij ambassadeurs zorgtechnologie en de rol

Tijdens het webinar op 7 oktober kan je de vragen die je altijd al wilde stellen aan 4 ambassadeurs zorgtechnologie kwijt! Verder gaan we op zoek naar de overeenkomsten en succesfactoren bij de inzet van ambassadeurs zorgtechnologie.

lees meer

Resultaten uit workshops 14de Werkconferentie

Welke technologische vaardigheden worden belangrijk gevonden door jullie? Met welke activiteit kun je niet digitale starters activeren om te werken aan hun digitale vaardigheden? En welke succesfactoren worden genoemd door projectleiders digitale vaardigheden?

lees meer

Digiblog: kijkje achter de schermen bij digicoach video’s

Een jaar geleden zijn 6 coaches digitale zorg van Gemiva gestart met het maken van korte instructievideo’s voor medewerkers. Hierin wordt in een aantal minuten verteld hoe zij een bepaalde digitale tip of handeling kunnen uitvoeren. Digicoach en blogger Simone Bruine de Bruin vertelt in haar blog hier meer over!

lees meer

Gezonder schermgebruik en je lekkerder voelen

De Week van de Mediawijsheid, van 8 t/m 15 november, gaat over gezonder schermgebruik met als resultaat dat jij je lekkerder voelt.

lees meer

Surprise! Nieuwe workshops toegevoegd aan bootcamp!

We hebben een leuke verrassing voor onze deelnemers van de bootcamp: we hebben namelijk nog 2 nieuwe workshops toegevoegd aan het programma!

lees meer

Programma bootcamp staat online!

Zin om je knoppenkennis als digicoach te boosten? Op 17 oktober kun je weer je weer genoeg leren op onze online bootcamp voor digicoaches (maar stiekem ook leuk voor bijvoorbeeld projectleiders😉).

lees meer

Zelfscan huisartsen: jouw mening gevraagd!

Werk jij in de huisartsenzorg en wil je meedenken over welke digitale vaardigheden onmisbaar zijn voor de huisartsenzorg? Benut dan je kans en geef voor 9 september hier je mening.

lees meer

Tools en toolkits van de Vliegwielcoalitie

Als je digitale zorg in je organisatie wilt toepassen, is het fijn als je daar alvast wat handvaten voor hebt. Daar heeft de Vliegwielcoalitie allerlei handige tools en toolkits voor ontwikkeld.

lees meer

Zomerdigitip: je mailbox opruimen

Niet alleen bespaar je met een opgeruimde mailbox tijd maar je levert ook een positieve bijdrage aan het milieu. Er zijn verschillende manieren om dat te doen!

lees meer